skip to Main Content

Bryggerivisning

Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt Bryggeri. Därefter går vi en rundtur i brygghuset och tapphallen. Du får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Det hela avslutas med en ölprovning antingen uppe på vår mysiga ölvind eller i angränsande Oxhallen. Då får du prova Bryggeriets aktuella sortiment och även smaka lite äkta humle och malt. Vi har möjlighet att ta emot 10-150 personer/grupp. Boka ditt nästa kund- eller företagsevent hos oss och upplev en spännande visning av Bryggeriet. Rundvandringen passar utmärkt som kickoff eller nätverksträff.

Våra bryggerivisningar fungerar även för rullstolsbundna. Skicka mejl till visning@helsingborgsbryggeri.se före bokning och informera om det.

Besöket tar ca 1,5-2 timmar och kostar 350 kr inkl. moms per person.
På de schemalagda bryggerivisningarna med ölprovning har vi inget minimiantal. Vi visar med stolthet vårt Bryggeri.

Vill du ha en privat bryggerivisning med ölprovning?
Vi erbjuder det exklusivt för upp till 8 personer. Kostnad 2.100:-.
Här kan du läsa mer och beställa din privata visning

Kommande evenemang
Oxhallen

En konferenslokal utöver det vanliga
Större sällskap har möjlighet att hyra Oxhallen. Oxhallen ligger alldeles intill bryggeriet och hyrs ut till större sällskap, maximalt 150 personer. Vi har möjlighet att leverera mat, dryck och underhållning utifrån era önskemål. Kan kombineras med ölprovning och bryggerivisning.

För fler detaljer kring att hyra Oxhallen maila event@oxhallen.se eller ring 070-438 44 10. Du kan även läsa mer på Oxhallens hemsida www.oxhallen.se

Privatperson/mindre sällskap

Har du redan bestämt när du vill gå på visning så bokar du nedan. Har du redan ett presentkort bokar du här också

Vill du köpa ett presentkort med möjlighet att bestämma datum senare gör du det på plats på bryggeriet eller i webshopen

Företag/grupp

Vid bokning för företag/grupp om minst 10 personer finns möjlighet att välja datum och tid. Vid gruppbokning finns också möjlighet att boka mat.

Kontakta oss för fler detaljer och bokning av bryggerivisning samt ölprovning. Skicka ett mail till visning@helsingborgsbryggeri.se eller ring 072-261 18 50.

Gokart & ölprovning

Race’a mot varandra på Gokart-banan för att sedan komma till bryggeriet där visning av bryggeriet och ölprovning väntar samt kanske något att äta.
Du kan välja mellan tre olika race: Mini Racet, Grand Prix eller Le Mans.

Boka Bryggerirace GULD eller SILVER.
Välj paket GULD för att beställa till mat.
Du bokar direkt hos:

GokartCity
Sjögatan 5, Helsingborg
040960120
www.gokartcity.se

Back To Top
CONTACT US
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.