skip to Main Content

 

 

Prisregn

Stockholm Beer and Whisky Festival


PRISREGN ÖVER HELSINGBORGS BRYGGERI

Under Stockholm Beer and Whisky Festival 2015 blev det prisregn över Helsingborgs Bryggeri. Nu är vi ett av Sveriges bästa microbryggerier enligt festivalen.

Det är första gången vi ställer upp på denna ölmässa som rankas som en av världens bästa. Över 1000 olika sorters öl från hela världen deltog och tävlingen är internationellt erkänd.

BRONS gick till Helsingborgs Witbier i kategorin veteöl. Vår Witbier är en Belgisk variant av veteöl. Guld och silver gick till veteölslandet Tyskland. Vilket betyder att Helsingborg har – Sveriges bästa veteöl.

GULD gick till Helsingborgs Funky Monkey i kategorin Ale, modern stil. Helsingborgs Funky Monkey är vår American Pale Ale. Den vann före populära Lagunita från USA. Med andra ord; nu kan du dricka världens bästa moderna Ale, från Helsingborg.

Festivalen rankas som en av världens största (tillsammans med Great American Beer Festival och Great British Beer Festival) och har hög status både nationellt och internationellt.

All provning är blindprovning; dvs. att det sker utan diskussion med andra och utan vetskap om vad som finns i glasen, förutom vilken kategori som provas och vad somkännetecknar denna kategori.

Vår öl finns på Systembolaget och ett stort urval av pubar och restauranger. Hittar du inte vår öl, fråga efter den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka

Bryggerivisning


Följ med oss på en rundvandring i bryggeriet!

Helsingborgs_Bryggeri_Bryggerivisning2

Under lättsamma former berättar vi om skånsk bryggarkultur och den spännande uppstarten av vårt bryggeri, därefter går vi en rundtur i brygghuset och tapphallen. Ni får följa hela bryggprocessen från maltkross till hur vi fyller flaskorna. Uppe på vår mysiga ölvind får ni sedan prova bryggeriets aktuella sortiment och även smaka lite äkta humle och malt. Vi har möjlighet att ta emot 10-150 personer/grupp.

Läs mer och boka visning för företag/grupp Här

Läs mer och boka visning för privatpersoner Här

 

 

 

Back To Top
CONTACT US
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.