skip to Main Content
Vår Jubileumsöl – Helsingborgs Varator

Vår jubileumsöl – Helsingborgs Varator

Har du testat vår jubileumsöl? Vår Dubbelbock – Helsingborgs Varator.
– Under lång tid, säger vår bryggare Peter Nilsson, har jag funderat och planlagt vilken öl vi ska ta fram för att uppmärksamma vårt 10-års jubileum den 15 maj 2021.
– Dubbelbock är lite som kungen av Lager för mig. Det är en väldigt speciell öl och det har varit en dröm för mig att brygga en Dubbelbock. Det är inte ofta den bryggs numera och det finns inte många i Systembolagets sortiment. Det har varit riktigt häftigt och kul att ta fram denna.
– Jag har lagt ner hela min själ och jag har aldrig haft så mycket malt i en öl som jag har i Helsingborgs Varator. Självklart använder vi den bästa malten.
– Det är alltid med kärlek och ett stort hjärta som vi brygger våra öl. Om det är möjligt så finns det extra mycket av dessa två ingredienser i vår Dubbelbock. En festlig och kraftfullt öl med mycket smak och med hög alkoholhalt (8,2%).
Varför namnet Varator?
– Den Dubbelbock som munkarna förr i tiden bryggde hette tex ”Salvator” (frälsare). Traditionen säger att Dubbelbock bör namnges med ”..ator”. Efter lite klurande och diskuterande kom vi fram till Varator. En helt underbar öl att smutta på framför brasan eller i soffan. Helt enkelt bara njuta av smakerna. En riktigt trevlig öl. Vi hoppas att du kommer att gilla den.
Back To Top
CONTACT US
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.